fbpx

EINDVOORSTELLING | MENS

The word is out….

Op zondag 16 juli viert Studio85 haar 5 jarig jubileum met de dansvoorstelling MENS in schouwburg Odeon, Zwolle.

De generale repetities voor de dansers vinden plaats op zaterdag 1 juli (Studio85, Ommen) & zaterdag 15 juli (Odeon, Zwolle). Dus lieve dansers, blok deze dagen alvast in je agenda!


Design by dennievandijk.com

Dansvoorstelling
MENS
Zondag 16 juli 2023

15:00 uur – Middag voorstelling
19:00 uur – Avond voorstelling

Locatie: Schouwburg Odeon, Zwolle


Over de voorstelling…

Wat maakt ons Mens?
De dansers van Studio85 nemen je mee op ontdekkingsreis door verschillende emoties & gevoelens die je als mens in je leven kunt ervaren. Liefde, vriendschap maar ook thema’s als angst, verdriet & de druk van social media komen voorbij.

Ik + Jij = Wij
Samen sta je sterker! Daarom slaan Studio85 & WijZwelzijn de handen ineen. Met deze voorstelling willen we aandacht vragen voor de mentale gezondheid onder jongeren. & jongvolwassenen. Samen maken we het thema bespreekbaar voor de dansers, maar ook voor de jeugd/jongeren in het publiek.

Het project Mens is een initiatief van Studio85 in samenwerking met WijZwelzijn en wordt o.a. ondersteund door Samen fitter verder Ommen.Sponsoren gezocht!

Help jij mee onze dansers te laten ✨ shinen ✨ on stage?

Met onze toffe sponsor deals kunnen zowel bedrijven als particulieren een bijdrage leveren om de voorstelling tot een groot succes te maken.

Go fund me | Particulier

Sponsor Deals | Bedrijven

Wil je op een andere manier een bijdrage leveren aan de voorstelling. Neem dan gerust contact met ons events@dansstudio85.nl

Helpende Handen

Bij een grote productie zoals de voorstelling MENS komt veel kijken. Om alles soepel te laten verlopen zijn we op zoek naar heel veel helpende handen. Lijkt het je leuk om ons te helpen? Klik dan hier