fbpx

ACTIVITEITEN & WORKSHOPS

Coming up!

Naast ons vaste lesaanbod organiseren we regelmatig leuke activiteiten, presentaties & workshops voor leden en (nog) niet-leden ūüėČ

Ontdek hieronder meer…


Zaterdag 26 november
Pieten Party

Op zaterdagmiddag 26 november staat de Studio op z’n kop en¬†is het weer tijd voor de Studio85 ‘Pieten party’!

Samen dansen we de nieuwste sinterklaasdans, leggen een pieten parcours af en doen de coolste dansmoves met Piet. Na afloop ontvang je een pieten diploma met je eigen naam erop. Hoe leuk is dat?! Kom jij ook in je mooiste sint of pieten kostuum?

Voor wie:  Iedereen in de leeftijd van groep 2 t/m groep 7 (basisschool)
Wanneer:
 Zaterdag 26 november

Pieten Party A 
Tijd: 14:00 Р14:45 uur  
Vol !
Pieten Party B 
Tijd: 15: 15 – 16:00 uur Vol !

Deelname: ‚ā¨ 5,- | gepast & contant betalen bij binnenkomst

Aanmelden: Via onderstaand aanmeldformulier. Zodra we je aanmelding hebben verwerkt ontvang je (binnen 48 uur)  een bevestiging. Let op! Plaatsing voor de workshops gaat op volgorde van aanmelding vol=vol
! Het is helaas niet meer mogelijk om je aan te melden voor de Pieten Party!


Ma 12 t/m za 17 december
KERSTPRESENTATIES

Van maandag 12 t/m zaterdag 17 december organiseert Studio85 kerstpresentaties in de studio.

Tijdens de presentaties laten de dansers van Studio85 zien waar ze de afgelopen periode aan hebben gewerkt. De kerstpresentaties vinden plaats tijdens de lessen in de studio. Elke laatste 30 minuten van de les zijn vrienden en familie welkom om te komen kijken.

Wie nodig jij uit? 

*Voor enkele groepen gelden er aangepaste tijden. Deze groepen worden voor de presentaties eenmalig samengevoegd. Denk hierbij aan de junior en young talent klassen op maandag en klassiek ballet met modern volwassenen op de donderdag. De dansers van deze groepen ontvangen hierover nog persoonlijk bericht.