fbpx

TARIEVEN & ALGEMENE VOORWAARDEN

TARIEVEN SEIZOEN 2023/2024Workshops, cursussen & kinderfeestjes
De tarieven voor workshops, cursussen en kinderfeestjes van Studio85 vallen buiten de abonnementsvormen. Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkhedenGOED OM TE WETEN!

Inschrijfgeld
Je betaalt bij ons geen inschrijfgeld!

Dansseizoen
Een dansseizoen loopt van september t/m augustus (12 maanden)
Het aantal lessen per seizoen ligt tussen de 39-43 lesweken, afhankelijk van feestdagen op de lesdagen

Vakanties
Tijdens schoolvakanties & feestdagen zijn er geen lessen.
In de zomervakantie (juli/aug) hanteren we een speciaal zomerrooster. Tijdens de bouwvak zijn we gesloten.

Zomerrooster
Wij dansen dus (gedeeltelijk) door in de zomervakantie, hoe leuk is dat!
Als de basisschoolvakantie van start gaat hanteren we een speciaal zomerrooster. In deze periode worden er diverse lessen/workshops aangeboden voor alle leeftijden. Zo zit er altijd iets leuks voor je bij.ALGEMENE VOORWAARDEN

Proefles
Ben je nieuw dan mag je 2x een proefles doen, na inschrijving wordt het lesgeld berekend vanaf de 1e proefles

Lesgeld | Incassomoment
Betaling van het lesgeld (abonnementen) gaat uitsluitend via incasso. Het lesgeld wordt aan het begin van elke maand (rond de 1e) afgeschreven middels automatische incasso.

Storno kosten
Wanneer een incasso wordt gestorneerd berekenen wij 1,- euro stornokosten aan u door bovenop het maandtermijn.

Tarieven
De tarieven van Studio85 kunnen elk seizoen worden gewijzigd (september). Wanneer dit het geval is worden alle leden hier tijdig over geïnformeerd.

Opzeggen & opzegtermijn
Voor alle abonnementen geldt er een
opzegtermijn van 1 lesmaand.
Na opzegging wordt er nog 1 maand lesgeld geïncasseerd. In deze opzegperiode ben je uiteraard van harte welkom om je les(sen) te volgen.

Opzeggen kan uitsluitend per e-mail naar admin@dansstudio85.nl 
Je opzegging dient
voor de 25ste van de maand op bovengenoemd e-mailadres bij ons binnen te zijn. Opzeggingen per WhatsApp, messenger, instagram of andere kanalen worden niet in behandeling genomen.

Foto & Videomateriaal
Doormiddel van je inschrijving geef je toestemming aan Studio85 om foto’s en videomateriaal die we van je maken te gebruiken voor social media en publiciteit doeleinden.
Liever niet? Stuur ons een mailtje dan houden we hier rekening mee.

Uitval van lessen
Bij uitval van lessen door overmacht en/of ziekte, afwezigheid van docent(en) wordt er gezocht naar een passende oplossing of vervanging van de gemiste les(sen). Voorbeelden daarvan zijn; het inschakelen van een inval docent, aanbieden van een vervangende les, online of video lessen of de mogelijkheid om de les(sen) op een ander moment in te halen. In geval bovenstaande niet haalbaar is behoudt Studio85 zich het recht voor om 4 lessen per seizoen uit te laten vallen in geval van overmacht, zonder verrekening van de contributie.

Aansprakelijkheid
Studio85 is niet aansprakelijk voor verlies en/of diefstal van eigendommen van leden/cursisten. Deelname aan de lessen en/of evenementen (zoals lessen, optredens, voorstellingen, workshops etc.) van Studio85 geschiedt geheel op eigen risico. 

Wij erkennen geen aansprakelijkheid voor schade, (gevolgen van) blessures of enig letsel ontstaan naar aanleiding van het gebruik van de faciliteiten en/of deelname aan de lessen, workshops of evenementen van Studio85 of opgelopen tijdens het verblijf op en in de nabijheid van de locatie.


DANS 3-DAAGSE

Wanneer mogelijk organiseren we onze jaarlijkse Dans 3-Daagse.

De Dans 3-Daagse is een non-profit evenement in het leven geroepen om de jeugd (6 t/m 12 jaar) in contact te brengen met diverse sporten, cultuur & elkaar. De Dans 3-Daagse biedt jeugd de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten, vriendschappen te sluiten en een gezonde sportieve leefstijl te stimuleren.

Doorgang voor dit non-profit evenement is grotendeels afhankelijk van subsidies, vrijwilligers & sponsoren.


Wil je meer informatie of heb je vragen?
Neem dan gerust contact op:
mail:  info@dansstudio85