fbpx

indeling shows – 14 en 15 december

Op 14 en 15 december dansen we de wintervoorstelling DROOM.
Alle dansers van Studio85 mogen meedoen aan dit mooie spektakel.
Er worden in totaal 5 shows gedanst in theater Carrousel in Ommen, hoe gaaf is dat!

I.v.m. met het enorme aantal dansers & een beperkt aantal zitplaatsen in het theater, hebben we de wintervoorstelling opgesplitst in een jeugdvoorstelling (alle dansgroepen t/m 12 jaar + modernjazz 12+ van de woensdagavond) & een Teens/Adults voorstelling (alle dansgroepen 12+ en volwassenen)

De jeugd gaat in totaal drie voorstellingen verzorgen en de Teens/Adults dansen er twee. Op deze manier kunnen we er in ieder geval voor zorgen dat alle dansers minimaal 4 tickets kunnen bemachtigen voor hun publiek.

De tijden van de voorstelling zie je hieronder:

Op de dag van de voorstelling dienen de dansers & vrijwilligers minimaal 60 min voor aanvang van de shows aanwezig te zijn in het theater.

Dansers van de kids dance groepen (3,5 – 5 jaar) mogen 30 minuten voor aanvang van de show worden gebracht. Zo is de dag voor onze jongste artiesten iets minder lang 😉

Op zaterdag 14 dec. blijft de jeugd tussen de 1e en 2e show in het theater! Na de 2e show kunnen de dansers worden opgehaald of zelfstandig naar huis.

Voor het publiek gaat de deur van het theater 30 minuten voor aanvang open, u kunt dan plaatsnemen in de foyer. De zaal gaat 15 min voor aanvang v/d show open. Plaatsing van het publiek gaat op stoelnummer deze staat vermeldt op uw ticket.

INDELING GROEPEN:

GROEPEN | JEUGD SHOWS GROEPEN | TEENS/ADULTS SHOWS
Junior Talents
Mini Talents
Jazz Moves 6+
Streetdance 9+
Kids Dance
Modern 9+
Klassiek 6+
ModernJazz 12+ / Teens *** (woensdag)
Dansmix
Hip Hop 9+
Klassiek 9+
Modern 6+
Jazz Moves 6+
Young Talents
ModernJazz – Adults
Hip Hop 12+
Klassiek Ballet – Adults
Streetdance – TEAM
Hip Hop – Adults
Klassiek Ballet 12+ &. young talents
Streetdance 12+
Inside Out 17+
Modern 12+ (donderdag)
X-MAS party
Finale