BESTELFORMULIER X-MAS DANCE FOTO’S

Welkom,

Hier ben je op het juiste adres om de prachtige foto’s van de X-MAS DANCE movie te bestellen. Zo kun je nog eens heerlijk nagenieten van al die mooie momenten die Janka Kucerova Fotografie voor je heeft vastgelegd.

Via de we-transfer link heb je een overzicht ontvangen van alle foto’s en de bijbehorende bestel nummers. Wil je foto’s per stuk bestellen? zorg er dan voor dat je de gewenste foto nummers bij de hand hebt.

Hoe ontvang ik de foto's?  

De foto’s worden digitaal toegezonden via we-transfer, zo kunnen we een goede kwaliteit garanderen. Let op! een we-transfer link is beperkt beschikbaar, wacht dus niet te lang met het downloaden van je bestelling.

Hoe kan ik betalen?

Na het versturen van de onderstaande bestelgegevens ontvang je van een tikkie of betaalverzoek op het aangegeven 06 nummer. Is de betaling voldaan, dan sturen we je bestelling z.s.m. naar je toe.

Vul onderstaande gegevens in om de foto’s te bestellen.

Nog geen 18? laat dan een ouder of wettelijke vertegenwoordiger het bestelformulier voor je invoeren
LET OP! Dit mailadres gebruiken we om de foto's toe te zenden.
vink hierboven de gewenste optie(s) aan
Op dit nummer ontvang je een tikkie/betaalverzoek voor je bestelling. Alleen 06-nummers worden in behandeling genomen.


WET BESCHERMING PERSOONSGEGEVENS
In het kader van de Wet Bescherming Persoonsgegevens informeert Studio 85 dat je gegevens worden opgenomen in een gegevensbestand. De gegevens worden alleen gebruikt voor de eigen administratie en voor de verwerking van de inschrijving en de uitvoering van de gesloten overeenkomst. Tevens word je e-mailadres gebruikt om je te informeren over de activiteiten. Er worden geen gegevens verstrekt aan derden.